Webshop Haar- & Huidverzorging 

Bekijk in de webshop de 100% vegan producten. De producten zijn dierproefvrij, vrij van sulfaten en parabenen en de verpakkingen zijn 100% CO2 neutraal, dus niet schadelijk voor het milieu.

 

Maak ook kennis met de nieuwste Eco Cert lijn van Maria Nila Revive. Een leuk weetje over deze productlijn is dat de verpakking is gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan.

 

Door te kiezen voor Revive maak je een bewuste keuze voor een vriendelijke toekomst.

 

 

 

Bekijk in onze webshop de producten van Moroccanoil & Moroccanoil body. Alle producten zijn op basis van arganolie en geven het haar en huid een fantastische glans en de ultieme verzorging voor verschillende haartypes en huidtypes.

 

Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen.

Deze producten zijn vooral geschikt voor alle curly girls.  Wil jij het beste voor je krullen, je huid en het milieu?  Neem dan zeker een kijkje in onze eco webshop. Al de producten die je hier vind zijn Eco gecertificeerd en bevatten geen parabenen, sulfaten en andere schadelijke toevoegingen.

 

En de producten zijn natuurlijk niet op dieren getest.

 

 

 

 

 

Alle producten van Mediceuticals zijn ook te vinden in onze webshop. Heeft u problemen met haaruitval of huidproblemen?  Neem dan zeker een kijken in de webshop, en misschien  brengen deze producten de uitkomst voor uw haar- en huidproblemen.DAMESKAPPER  HERENKAPPER

kinderkapper KRULLENKAPPER MOROCCANOIL

marianila ECOHAARLIJN curlsys

TAPE-EXTENSIONS kapper Gorssel

                                                                kapsalon Gorssel SCHOONHEIDSALON


Knipkunst by Annemarie

Nijverheidstraat 11

7213 DA Gorssel

0575 490558

 

Dameskapper,

Herenkapper

&

Kinderkapper