Onze producten...


Moroccanoil... De meest complete productlijn op basis van Arganolie.

 

Nieuw bij ons in de salon is de Moroccanoil body lijn..  


De producten van Moroccanoil geven vrouwen het vertrouwen dat ze altijd moeiteloos controle hebben over hun haar -elke dag weer, de hele dag lang.

 

Alle producten van Moroccanoil - van reiniging en verzorging tot styling en finishing - zijn op basis van arganolie. Ze zorgen ervoor dat het haar er natuurlijk glad, glanzend en gezond uitziet, met verbeterde conditie na elk gebruik. De producten zijn vrij van parabenen en sulfaten.

 

De expertise van Moroccanoil in het ontwikkelen van formules die de verzorgende en voedende eigenschappen van arganolie combineren met cosmetische ingredienten, met als resultaat uiterst effectieve- en hoogpresterende producten, is wat dit merk onderscheidt van andere merken!

 

We gaan in de salon ook arrangementen aanbieden, zodat onze klanten zich kunnen laten onderdompelen in de luxe van Moroccanoil, we gaan hierbij voor de totale beleving van de behandeling, inclusief uitgbreide hoofhuidmassage en een knipbehandeling met de nieuwste kniptechnieken (oa. voor krullend haar, de curlsys knip techniek)!  Natuurlijk mag prachtig glanzend gestyld en gepolijst haar niet ontbreken bij deze behandeling! Bij dit arrangement ontvangt u een shampoo van Moroccanoil die is afgestemd op uw haarstructuur. 

 


Maria Nila is een merk wat afkomstig is uit Stockholm, Zweden en is 100% Vegan.

 

Het is altijd leuk om in de salon te werken met een merk wat nog niet zo bekend is in Nederland, hoewel Maria Nila al aardig in opkomst is, is het bij de meeste klanten nog zo niet bekend. Wat het mooie is aan deze producten is dat het zacht is voor het haar de huid en de natuur! Ongemerkt gebruiken we steeds meer producten die eigenlijk helemaal niet zo goed zijn voor ons haar en onze huid. Steeds meer klanten krijgen te maken met huidproblemen of allergie voor bepaalde stoffen, en wat is er dan fijner dan producten te gebruiken die wel goed zijn voor haar en huid! En ook nog eens heerlijk ruiken en er super mooi uitzien! 

 

Maria Nila is een lijn met kleurbehoudende styling en verzorgings producten die het haar alles biedt wat het nodig heeft om de juiste "touch en feel" te krijgen. Alle producten zijn vrij van sulfaten en parabenen, bevat 100% biologische ingrediënten en de verpakking is 100% co2 neutraal. Alle producten zijn dierproefvrij! 


Mediceuticals Laboratories , gevestigd in Fort Forth Texas USA ontwikkeld en levert unieke dermatologische verzorgings producten die het haar en de hoofdhuid in een optimale conditie brengen en houden. De producten van Mediceuticals zijn geschikt bij overmatig haar uitval en dunner wordend haar. Ook worden doeltreffende behandel methoden aangeboden voor een breed scala aan specifieke haar en hoofdhuidproblemen. Het productontwikkelingsproces bestaat uit jarenlange farmaceutische research, en is gevormd door uitgebreide klinische tests op werking en veiligheid.

 

De unieke eigenschappen van Mediceuticals;

  • Onderscheidend op het gebied van haar- en hoofdhuidproblematiek, maar ook zeker voor gezond haar en de gezonde hoofdhuid.
  • Specialistische hoofdhuid en haarbehandelingen.
  • PH vriendelijke producten.
  • Good Manufacturing practices certificaat.
  • Wax, olie en vetvrije formules.
  •  Beschermd het haar tegen verkleuring.
  •  Sulfaat vrije formules.
  •  Geschikt voor elk type haar en hoofdhuid.
  •  Veilig te gebruiken bij gekleurd haar.

 


DAMESKAPPER  HERENKAPPER

kinderkapper KRULLENKAPPER MOROCCANOIL

marianila ECOHAARLIJN curlsys

TAPE-EXTENSIONS kapper Gorssel

                                                                     kapsalon Gorssel SCHOONHEIDSALON


Knipkunst by Annemarie

Nijverheidstraat 11

7213 DA Gorssel

0575 490558

 

Dameskapper,

Herenkapper

&

Kinderkapper