ONS TEAM

Annemarie is de eigenaresse van de salon, en zit al sinds haar 15 e in het kappersvak. Mooie kapsels maken en extensions zetten zijn haar passie. Voor haar is haar grote wens van een eigen zaak in vervulling gegaan, zij is op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag te vinden in de salon. En onder het genot van een kop koffie of thee en tijdens een gezellig gesprek voorziet ze de klanten van een mooi kapsel.

 

Ingrid  is de nieuwste aanwinst van het team, zij is al 20 jaar werkzaam in het kappersvak en neemt dus de nodige ervaring met zich mee. Knippen vind zij het leukste wat er is, en volgens haar mag  bij de juiste coupe een mooie kleur niet ontbreken, en voor een nieuwe haarkleur heeft ze altijd inspiratie om daar wat moois van te maken! Zij zal u vol passie en plezier helpen en werkt op dinsdag (tot 14 uur), vrijdag en zaterdag. 

 

Latisha is de jongste telg van het Knipkunst team en zij zit in het tweede jaar van de kappersopleiding. Op dit moment houd zij zich voornamelijk bezig met de kleuringen in de salon, en is ze druk met trainen om haar werkzaamheden uit te breiden. Latisha is op woensdag, vrijdag en zaterdag aan het werk in de kapsalon en op dinsdag zit ze op school.


Knipkunst by Annemarie

Nijverheidsstraat 11

7213 DA, Gorssel

0575 490558