Hair extensions...


Geen vrouw is hetzelfde, en hun haarverlengingen zouden dat ook niet moeten zijn. Overal ter wereld hebben vrouwen 1 van hun best bewaarde geheimen ontdekt. Onze extensions zijn van premium kwaliteit. Wij maken het mogelijk de haarverlenging volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. Binnen een handomdraai meer volume in het haar of een complete haar  verlenging!

 

Wij zetten uitsluitend extensions die gemaakt zijn van 100% echt haar, waardoor het heel natuurlijk uitziet en aanvoelt. Tape extensions en weave extensions kunnen meerdere malen gebruikt worden, na 6 tot 8 weken is het advies om de extensions omhoog te laten zetten. Doordat de extensions meerdere keren gebruikt kunnen worden is dit een hele betaalbare manier van extensions zetten. Een totale verlenging kan al gezet worden in ongeveer een uur! Hoe gaaf is dat! Geen uren zitten voor een weelderige bos haar! 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden of prijzen van extensions, Neem dan contact met ons op. Wij geven graag advies op maat omdat iedereen anders is en andere wensen heeft. We kunnen extensions plaatsen t/m maar liefst 70 cm!

 

Met de tape en weave hairextensions is alles onzichtbaar.......

                                                                                ........ Behalve het resultaat.DAMESKAPPER  HERENKAPPER

kinderkapper KRULLENKAPPER MOROCCANOIL

marianila ECOHAARLIJN curlsys

TAPE-EXTENSIONS kapper Gorssel

                                                                   kapsalon Gorssel Invisible weave extensions 


Knipkunst by Annemarie

Nijverheidstraat 11

7213 DA Gorssel

0575 490558

 

Dameskapper,

Herenkapper

&

Kinderkapper