Keratine behandeling

Wij werken met het merk Honma Tokyo, dit is een Brazilliaans merk wat in 2008 is opgericht. De meeste mensen denken dat als ze een keratine behandeling laten doen dat alle krul uit hun haar verdwijnt, dit is met het Honma Tokyo niet het geval, er zijn verschillende soorten behandelingen, en dus kan u als  klant kiezen of u het haar helemaal stijl en glad wil, of dat de krul behouden moet blijven, en dat  alleen de pluis aangepakt moet wordt. Het is een behandeling die wel wat tijd in beslag neemt, tussen de 2 en 4 uur, maar dit is ook afhankelijk van de wens van de klant en welk eindresultaat er behaald moet worden. 

 

De producten van Honma Tokyo maken 100% gebruik van elementen en werkzame stoffen uit de natuur die onder andere bestaan uit plantenextracten, pure olien, aminozuren en bevatten vitaminen. Voor alle haartypen en klant wensen bied Honma Tokyo een passende oplossing. Al onze keratine zijn vrij van formaldehyde. Daarnaast helpt Honma Tokyo de professionele kapper om ons werk te doen met precisie en perfectie.

 

Hieronder een voor & na foto van de H-Brush botox behandeling, wat zorgt voor een intense hydratatie van de lokkken, sterker haar, betere uitlijning, glans en het elimineren van pluis. Deze behandeling is ontwikkeld voor alle haartypes en biedt een hoog niveau van herstel van het haar.Knipkunst by Annemarie

Nijverheidstraat 11

7213 DA Gorssel

0575 490558

 

Dameskapper,

Herenkapper

&

Kinderkapper