Powderbrows en Henna brows


Powderbrows is een techniek waarbij semi-permanente make-up wordt toegepast door middel van een machinale nano naald. Alsof u uw wenkbrauwen heeft ingevuld met wenkbrauwpoeder. Dat is wat deze techniek nabootst. Het resultaat semi permanent, dit houdt in dat u na ongeveer 2 jaar uw wenkbrauwen een opfrisbehandeling moet geven om langer te genieten van de perfecte wenkbrauwen.

 

Met deze techniek wordt de wenkbrauw letterlijk ingeschaduwd. Doordat de schaduw verschillende sterktes in kleur kan hebben, kan er ook een mooie overloop van licht naar donker gecreëerd worden, Ombré Brows. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke zachte wenkbrauw. Er wordt geen strakke lijn getekend maar juist een soort schaduw waardoor het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet. Ook kan deze techniek gebruikt worden voor dames die graag een wat meer aanwezige “getekende” wenkbrauw wenst. Door het gebruik van verschillende kleursterktes kan er gekozen worden voor zowel een natuurlijk en zacht effect, maar ook voor een wat meer aanwezige “getekender” wenkbrauw effect.

 


Je  kan ook bij ons terecht voor het verven van de wenkbrauwen, maar wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows. 'Gewone' wenkbrauw verf is na een tot twee dagen van de huid, wenkbrauwhenna kan vijf tot veertien dagen blijven zitten.

 

Net als bij het verven met reguliere wenkbrauwverf gaat het bij brow henna om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Maar een leuke bijkomstigheid is dat de verf ook op de huid blijft zitten, tot wel tien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.