Eva Professional

 

Wij werken in de salon met de ammonia vrije haarkleuringen van Eva professional. Naast de kleuren van Goldwell zijn we de Pure lijn gaan gebruiken, mede omdat er steeds meer klanten zijn die haar en hoofdhuidproblemen krijgen, en de haarkleuringen van Eva professional zijn zachter voor het haar en de hoofdhuid. Deze permanente, geurvrije haarkleuringen zijn net als de producten van Maria Nila en Mediceuticals vrij van sulfaten, parabenen en silliconen. Deze haarkleuringen zijn zeer geschikt  voor een gevoelige hoofdhuid of klanten met allergieën.

 

Door de toevoeging van keratine en zijde geeft deze kleur het haar een mooie gezonde glans zonder het te beschadigen. De kleurlijn bestaat uit 39 sublieme kleuren en kunnen natuurlijk ook onderling met elkaar gemixt worden om zo het juiste kleur resultaat te bereiken en met een maximale dekkracht ook geschikt om de grijze haren te weg te werken.

 

Er zijn drie kleurlijnen van Eva professional, de Pure is de ammonia vrije kleuring, de Diva is voor extra dekkracht en geeft een mooie natuurlijke dekking zonder dat het een hele massieve kleur wordt en geeft een sublieme glans. En de Divina kleuren zijn ook mooie dekkende kleuren met mooie glanzende houdbare kleuren die het haar niet extra beschadigen waardoor de conditie van de huid en haar veel beter zal blijven. De klant kan uit deze 3 kleurlijnen kiezen wat het beste bij ze past! En wij geven ons advies wat wij vinden passen bij de klant en het haar en zo komen we samen tot een perfect eind resultaat!

 

 

 

 


Knipkunst by Annemarie

Nijverheidsstraat 11

7213 DA, Gorssel

0575 490558